Home
SerbianHungarian (informal)English (United Kingdom)

Viganj 2013 World Championship Formula Windsurfing

 

(Club Bofor, Viganj, will host the 2013 'ESET NOD32 Antivirus' Formula Windsurfing World Championship, sponsored by NORT d.o.o, from 8th to 13th July.)

Klub Bofor iz Vignja ove godine će organizovati jedan od najvećih i najznačajnijih trka za Formula windsurfing to jest Svetsko prvenstvo 2013.  Sa nagradnim fondom od 20 000 eura,

 

koji če se podeliti medju najboljim takmičarima ove regate, očekuju se profesionalni takmičari sa sve strane sveta. Kotizacija po takmičaru iznosi 190 eur,a za juniore 160e. Kod pre-limitarnih prijava 30 eur je jeftinije.

Viganj se nalazi u Hrvatskoj na kraju Peljašačkog poluostrva, sa strane Korčule ostrva gde u letnjim mesecima skoro svaki dan vetar stiže tačno po satu oko 11 sati, i dostiže od 10-25 čvorova. 100% uspeva uvek Formula Regata, ko se odluči da ode u Viganj u to vreme, sigurno će se najedriti bez dileme.

Pošto je ta regata kriterijska od 8-13.Jula i ove godine kao i predhodnih , i učestvuje za bodovanje u Državnom prvenstvo Srbije očekuje se, da će naši najbolji takmičari učestvovati na ovako velikoj i ozbiljnoj regati. I nadamo se da će osvjiti dobre rezultate.

Trudićemo se da izpratimo sa izveštajima, intervjuima, videima, detaljno svako dešavanje koje će se odvijati tokom ovog lepog prvenstva. Čestitamo klubu Bofor i celoj organizacionom timu na perfektnoj organzaciji predhodnih godina, i za prihvatanje organizacije i stvaranje uslova finansijskih za odžavanje ovako velikog dešavanja.

 

 

Više informacija  OVDE

Bofor Klub webstranica

 
lehels corner
Baner
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Baner
Baner