Home
SerbianHungarian (informal)English (United Kingdom)

David i Vanja Surduk 6. Nov 2011

Od petka do utorka opet kosave koliko hocete. Nedelju vozili u Zatonju Dragance i Zlatko, verovatno najjaci dan ove godine. Koliko sam shvatio duvalo je oko 40-50 u refulima, falila su im jedra oko 3.

U Ponedeljak vozili Zale, Davidenko i Teka u Surduku, refuli verovatno 35-40, talasi morski uprkos malom vodostaju i slaboj struji.

Info By Oliver

 

windsurf school

 

 

2018
windsurf school Lake-Palic

everybody wellcome

Ako želite sport koji vas ujedno opušta, u lepom prirodnom okruženju, da možete uživati  u njoj sa porodicom ili drugovima, da imate nezaboravan provod ili da se vratite razpoloženi za nova iskušenja, da iskusite novi svet- definitivno jedrenje treba da bude Vaš izbor.

 

BIC Windsurfing oprema

 

Universalna fun daska

Ako tražite universalnu dasku za rekreaciju ,koja će pružiti dobru zabavu , koja lako glissira u slabom vetru, i u jačem vetru, a uz to je najjeftiniji na tržištu i vrlo koristan i čvrt, CORE 160D je pravi izbor.

 

 

Bic Techno Yuniors

Atraktivna windsurf klasa za klince ispod 17 godina, broji svake godine veći broj učesnika u  ovoj klasi. Ova One design windsurf Oprema je veoma atraktivna medju klincima u svetu. Oprema je kao optimist klasa u windsurfu,

 

Nov Video Olivera sa jedrenja 24.10.2010

 

Video Oliver surfera sa jedrenja 24.10.2010 Oliver i drugovi

 

 
lehels corner
Baner
Web Shop
trimm sistem
trimm sistem
€55.00


Album
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Baner
Baner